Site-ul  www.rolfcard.ro este proprietatea SC Rolf Card Industrial.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul

Accesul si utilizarea site-ului sunt reglementate exclusiv de termenii si conditiile de mai jos.
Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii reprezinta acceptarea tacita a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele juridice care decurg din acceptarea lor.

Utilizarea www.rolfcard.ro are ca unic scop obtinerea de informatii .
Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Rolf Card Industrial  nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea dispozitivelor prin intermediul carora utilizatorii obtin accesul la www.rolfcard.ro

Rolf Card Industrial S.R.L. ofera acces liber la site-ul  www.rolfcard.ro si autorizeaza orice utilizator, persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice sa vizualizeze,  sa transmita informatii si imagini publicate pe site doar in scopuri necomerciale.

Informatiile si imaginile publicate pe acest site apartin  Rolf Card Industrial SRL  sau tertilor mentionati ca atare si cu care firma  are contracte. In consecinta, nici un articol, stire, reportaj, informatie, fotografie, video si alte productii media de pe acest site nu poate fi reprodus, partial, integral sau modificat, inclusiv prin intermediul legaturilor (link-urilor web) fara permisiunea anterioara explicita a Rolf Card Industrial SRL  .
Continutul mesajelor de tip Newsletter trimise de site-ul www.rolfcard.ro si administratorii acestuia fac parte integranta din siteul www.rolfcard.ro

Datele personale puse la dispozitia site-ului www.rolfcard.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii.

La solicitarea explicita a utilizatorului,  www.rolfcard.ro  se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare.

Rolf Card Industrial SRL  nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.rolfcard.ro.

Informatiile publicate de utilizatori in rubricile de comentarii, rezervate acestui scop, sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietateawww.rolfcard.ro  fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.

Rolf Card Industrial SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment fara un aviz prealabil. Noile reguli vor fi facute publice pe aceasta pagina si vor intra in vigoare de la data publicarii lor.